/R

Etichetarea anvelopelor conform UE
10 zile banii inapoi

10 zile banii inapoi

Satisfactia dumneavoastra la noi este pe primul loc. Pentru asta primiti in 10 zile banii inapoi in cazul in care nu sunteti multumiti de produsele noastre.

garantie 36 luni

KM13 comercializeaza doar produse noi, iar pentru fiecare produs achizitionat din magazinul nostru beneficiati de o garantie de 36 de luni.

preturi foarte bune

Preturile noastre sunt tot timpul verificate si aliniate la piata, astfel incat veti gasi cele mai bune oferte pentru anvelopele pe care le doriti.

SPECIFICATII

Cod produs: #
EAN:
Anotimp:
Brand:
Profil:
Latime:
Inaltime:
Raza:
Indice incarcare: = pana la per anvelopa
Indice viteza: = pana la in siguranta
Tehnologie RunFlat: Nu
Tehnologie Ranforsat: Nu
Tip masina:

ETICHETAREA CONFORM STANDARDELOR UE

dB

Etichetarea UE a pneurilor, în conformitate cu Regulamentul (nr. 1222/2009), se aplică în toate statele membre ale UE. Regulamentul se aplică tuturor pneurilor pentru autoturisme, camioane ușoare si grele, produse după 01.07.2012. Cu această etichetare, toate pneurile prezente pe teritoriul UE sunt clasificate în funcție de trei criterii.

Eficienta consumului de combustibil (de la A la G)

Eficiența consumului de combustibil depinde de vehicul și de condițiile de conducere. Un vehicul echipat în mod complet și dotat de pneuri de clasa A economisește cu până la 7,5% mai mult combustibil decât un vehicul cu pneuri de clasa G.

Indicii de consum

litri mai mult la 100 km, cu un consum mediu de ∅ 6,6 litri. Clasa D este absentă

Aderenta pe teren umed (de la A la F)

Aderența pe teren umed reprezintă diferența de eficacitate a sistemului de frânare pe teren umed în raport cu aderența medie pe drum. Un vehicul echipat în mod complet și dotat de pneuri de clasa A poate atinge o distanță de frânare cu 30% (18 m) mai mică decât un vehicul cu pneuri de clasa F.

Indicii de consum

Distanța de frânare de la 80 la 0 km/h pe o suprafață de drum cu coeficient de aderență mediu. Clasa D, G este absentă

Zgomot eliminat (in decibeli)

Nivelul de zgomot produs de pneuri este măsurat în decibeli.Nivelul de zgomot al fiecărui vehicul este măsurat în decibeli,pentru un total de trei categorii atribuite.

Trei benzi: corespunzător standardelor UE în vigoare până în 2016


Două benzi: corespunzător standardelor UE în vigoare din 2016 sau nivelul de zgomot este mai mic decât media cu până la 3 decibeli.


O bandă: corespunzător standardelor UE în vigoare din 2016 sau nivelul de zgomot este mai mic decât media cu peste 3 decibeli.

© 2021 S.C. KILOMETRUL 13 CONSULT S.R.L. - Toate drepturile rezervate