Despre noi

SC KILOMETRUL 13 CONSULT SRL a fost infiintata in Februarie 2013, este o societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitate in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat. Societatea comerciala SC KILOMETRUL 13 CONSULT SRL are o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii ei la Registrul Comertului, unde a fost inmatriculata sub nr. J23/401/2013. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO31194330, capitalul social este de 200.00 lei iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru din Str. Intr. Ciresului nr. 9B, sat Fundeni, jud. Ilfov SC KILOMETRUL 13 CONSULT SRL are ca obiect principal de activitate Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, conform codului CAEN 4791.

www.anvelope-km13.ro este un magazin online de anvelope creat si dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online pe acest sector si de a le oferi clientilor nostri o experienta online placuta si eficienta. Ne-am propus sa vindem anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele noastre, diversitatea modalitatilor de plata din care puteti alege, si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul www.anvelope-km13.ro, sunt elemente cheie ce garanteaza profesionalismul serviciilor noastre.

km13.ro intelege nevoia unor servicii de calitate in domeniul comertului online cu anvelope si in fiecare zi imbunatatim continuu activitatea si servicile pe care vi le oferim. Lipsa experientei si a cunostintelor pe care o au unii utilizatori in alegerea, utilizarea si depozitatea unei anvelope determina producatorii de anvelope sa foloseasca tehnici de vanzare care sa arate importanta calitatatii unei anvelope. Importanta garantarii calitatii produselor noastre este esentiala si astfel am creat un blog pentru a va ajuta sa va informati si sa faceti alegerea potrivita atunci cand veti cumpara anvelope.

Servicii oferite:

© 2020 S.C. KILOMETRUL 13 CONSULT S.R.L. - Toate drepturile rezervate