Hotel anvelope

Ai obosit sa tot cari anvelopele? Iti lipseste spatiul de depozitare? Avem solutia !!!

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope: anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope de iarna pentru anotimpurile reci.

Depozitarea anvelopelor indiferent de anotimp poate deveni problematica daca nu aveti spatiul necesar in garaj, in subsolul blocului sau chiar in balcon.

Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul.

SC Kilometrul 13 Consult SRL a creat un serviciu dedicat numit "Hotel de anvelope". Prin intermediul acestuia puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilitare si 4x4 in siguranta in depozitele noastre pe o perioada nedeterminata. Prin acest serviciu SC Kilometrul 13 Consult SRL va pastreaza anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si a anvelopelor de iarna in sezonul estival. Astfel, dumneavoastra nu va mai trebui sa le purtati de grija.

Puteti apela linia telefonica de urgenta ( 0799 99 13 99 ) de acasa sau chiar din trafic, pentru a recupera anvelopele gazduite in hotelul nostru sau pentru a va programa pentru montaj. Echipa noastra va face tot posibilul pentru a avea in cel mai scurt timp posibil anvelopele pregatite pentru ridicare sau pentru montaj.

PRETURI GAZDUIRE

MODELDimensiunePret/set/sezon
Turisme/4x412"-13"-14"-15"-16"80 RON
Turisme/4x417"-18"-19"-20"-21"100 RON
Cargo14"-15"-16"-17"-18"100 RON

Servicii incluse in pret:

Avantaje:

Harta

© 2020 S.C. KILOMETRUL 13 CONSULT S.R.L. - Toate drepturile rezervate